top of page

Retourneren

 

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot het ruilen of retourneren van jouw bestelling:


Je hebt 14 dagen bedenktijd

Indien je bij dvcWines.be een bestelling hebt geplaatst, kun je deze binnen 14 dagen ruilen of retourneren: de zogenaamde ‘afkoelingsperiode’. Je maakt dan gebruik van het herroepingsrecht zoals dat in de algemene voorwaarden is vastgelegd. Om van deze regeling gebruik te maken is het wel van belang dat het bestelde compleet is en in de oorspronkelijke, onbeschadigde verpakking zit. Voor flessen geldt dat deze ongeopend en onbeschadigd dienen te zijn.


Verpakkingen die beschadigd of incompleet zijn, komen niet voor ruilen, retour of terugbetaling in aanmerking. Helaas moeten we hier streng in zijn. Schade aan een verpakking die veroorzaakt is door de verzending valt hier uiteraard niet onder. Mocht je een beschadigde verpakking ontvangen, vermeld dit dan binnen het uur van ontvangst door 1 of meerdere foto’s door te mailen naar info@dvcWines.be of via onderstaande retourformulier.


Stuur nooit geopende, flessen retour. Deze komen niet in aanmerking voor retour of ruilen.

‘Over smaak valt niet te twisten’, is een bekend gezegde. Als u een wijn niet kent maar u wilt hem graag uitproberen, bestel dan niet meteen een volle doos. Je kunt bijvoorbeeld eerst eens een enkele fles, of een mix van verschillende wijnen, of een proefpakket  bestellen en later een grotere hoeveelheid van uw favoriete wijn in één bestelling. Zo voorkomt u dat jouw retour van de geopende doos geweigerd wordt.

Heb je vragen over de mogelijkheid tot het ruilen of tourneren van uw aankoop, neem dan hier contact op met ons.

Hoe te handelen

Stap 1
Kijk goed na of hetgeen je wilt retourneren of ruilen compleet en onbeschadigd is, en de flessen ongeopend. (bij verwijderde capsules geldt een fles als geopend en kan niet worden geruild of geretourneerd)

Stap 2
Neem contact op met behulp van het retourformulier en meldt dat je een geleverde bestelling retour wilt sturen of een bepaald product wilt ruilen.

Verzend jouw product aan:

DV Concept bv
B - Schoonaardestraat 115
3078 Meerbeek - BE

Verpak de goederen goed om schade tijdens transport te voorkomen. Dit dient te gebeuren in de speciaal daarvoor ontwikkelde doos met de beschermende flessen-trays waarin je jouw bestelling ook van ons hebt ontvangen.

Stap 3
Voeg in een envelop een kopie van de factuur, of een briefje met minimaal het factuurnummer, jouw naam en adres toe. Ook graag de reden waarom je de bestelling retour stuurt. Dit kans ons helpen onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn. Geef tot slot aan of je het aankoopbedrag retour wilt hebben (en op welke rekening) of dat je het product wilt ruilen. Indien dat laatste het geval is graag aangeven welk product je dan wilt ontvangen.

 

Stap 4
Na ontvangst van jouw retourzending, sturen wij direct jouw nieuwe artikel(en) op of storten zo snel mogelijk maar in elk geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag op jouw rekening terug.

 

Stap 5
Indien wij een zending retour ontvangen welke niet aan de gestelde voorwaarden voldoet, zal deze direct retour afzender worden gestuurd. Ook zendingen die geen kopie-factuur of factuurnummer bevatten kunnen we niet in behandeling nemen. Indien de afzender van het retour niet bekend is, zal de retour als niet ontvangen beschouwd worden. Deze kan ook niet worden verwerkt.

 

Kosten retour
Eventuele kosten voor het retoursturen van een of meerdere artikel(s) komen voor eigen rekening. Indien je kiest voor terugstorting van het aankoopbedrag, dan wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief reeds betaalde verzendkosten, teruggestort op jouw rekening.

 

Retourformulier

Je vindt het ordernummer in je orderbevestigingsemail.

bottom of page